Zgjidhje e shpejtё kundёr temperaturёs, ftohjes dhe gripit

Rreth Olainfarm

  1. Olainfarm ёshtё prodhuesi kryesor nё sektorin kimik dhe farmaceutik nё shtetet Balltike me eksperiencё 45 vjeçare.
  2. Kompania ka mbi 60 Formulime Barnash tё Pёrfunduara (FDF), 25 Formulime Lёndёsh Vepruese (API) dhe mbi 20 Formulime tё Ndёrmjetme tё rregjistruara. Fushat kryesore tё veprimit pёrfshijnё Neurologjinё, Kardiologjinё, Sёmundjet Infektive dhe Alergologjinё. Olainfarm ka eksperiencё tё gjatё teknologjike nё pёrpunimin kimik tё barnave si amantadina, quinuclidina dhe nitrofuranet.
  3. Olainfarm ёshtё çertifikuar sipas standarteve Europiane GMP per  API-tё dhe FDF, sipas standarteve Amerikane cGMP pёr disa API (FDA), TGA pёr FDF (Australi), CEP pёr disa API, ISO 14001 pёr Sistemet e Menaxhimit Mjedisor dhe ISO 17025 pёr Sistemet e Menaxhimit Laboratorik.