Zgjidhje e shpejtё kundёr temperaturёs, ftohjes dhe gripit

Ndihmë e nxehtë

Gripoflex - Zgjidhje e shpejtё kundёr temperaturёs, ftohjes dhe gripit

Gripoflex 500

Efekt i kombinuar kundёr dhembjes dhe temperaturёs. Largon shpejt simptomat e gripit, ftohjes dhe inflamacionin e rrugёve tё sipёrme tё frymёmarrjes, pёrfshirё dhembjen e kokёs dhe trupit, temperaturёn, bllokimin e hundёve dhe sinuseve, tёshtimave dhe sekrecionet e hundёve.

Si vepron?

Trajtimi duhet filluar sa mё shpejt, prej shfaqjes sё simptomave tё para tё sёmundjes. Pёrmbatja e qeses tretet nё njё gotё me ujё tё ngrohtё dhe konsumohet sa ёshtё ende i vakёt.
Tё rriturit dhe adoleshentёt mbi 15 vjeç duhet tё pёrdorin njё qese tre herё nё ditё me interval kohor prej tё paktёn 4 orё midis dozave. Doza maksimale ditore ёshtё 3 qese.

Diabetikёt

Gripoflex nuk pёrmban sheqer dhe mund tё pёrdoret nga personat diabetikё!

Pёrmban

Paracetamol - 500 mg

Analgjezik dhe antipiretik me efekt tё lehtё anti-inflamator. Lehtёson dhembjen dhe ul temperaturёn.

Acid Askorbik - 200 mg

Vitamina C. Sasia qё pёrmban Gripoflex pёrmbush nevojat ditore tё Vitaminёs C nё rastin e gripit ose ftohjes. Redukton pёrshkrueshmёrinё e kapilarёve, pёrmirёson mpiksjen e gjakut. Nxit rigjenerimin nervor dhe sintezёn e kortikosteroidёve.

Pheniramine maleate - 25 mg

Antihistaminik (bllokon receptorёt H1). Redukton rinitin, irritimin e mukozёs nazale, edemёn dhe tёshtitjet.

Udhёzime

Efekt i kombinuar kundёr dhembjes dhe temperaturёs. Largon shpejt simptomat e gripit, ftohjes dhe inflamacionin e rrugёve tё sipёrme tё frymёmarrjes, pёrfshirё dhembjen e kokёs dhe trupit, temperaturёn, bllokimin e hundёve dhe sinuseve, tёshtimave dhe sekrecionet e hundёve.

Si vepron?

Trajtimi duhet filluar sa mё shpejt, prej shfaqjes sё simptomave tё para tё sёmundjes. Pёrmbatja e qeses tretet nё njё gotё me ujё tё ngrohtё dhe konsumohet sa ёshtё ende i vakёt.
Tё rriturit dhe adoleshentёt mbi 15 vjeç duhet tё pёrdorin njё qese tre herё nё ditё me interval kohor prej tё paktёn 4 orё midis dozave. Doza maksimale ditore ёshtё 3 qese.

Diabetikёt

Gripoflex nuk pёrmban sheqer dhe mund tё pёrdoret nga personat diabetikё!

Pёrmban

Paracetamol - 500 mg

Analgjezik dhe antipiretik me efekt tё lehtё anti-inflamator. Lehtёson dhembjen dhe ul temperaturёn.

Acid Askorbik - 200 mg

Vitamina C. Sasia qё pёrmban Gripoflex pёrmbush nevojat ditore tё Vitaminёs C nё rastin e gripit ose ftohjes. Redukton pёrshkrueshmёrinё e kapilarёve, pёrmirёson mpiksjen e gjakut. Nxit rigjenerimin nervor dhe sintezёn e kortikosteroidёve.

Pheniramine maleate - 25 mg

Antihistaminik (bllokon receptorёt H1). Redukton rinitin, irritimin e mukozёs nazale, edemёn dhe tёshtitjet.

Udhёzime

Gripoflex 750

Efekt i kombinuar kundёr dhembjes dhe temperaturёs. Largon shpejt simptomat e gripit, ftohjes dhe inflamacionin e rrugёve tё sipёrme tё frymёmarrjes, pёrfshirё dhembjen e kokёs dhe trupit, temperaturёn, bllokimin e hundёve dhe sinuseve, tёshtimave dhe sekrecionet e hundёve.

Si vepron?

Trajtimi duhet filluar sa mё shpejt, prej shfaqjes sё simptomave tё para tё sёmundjes. Pёrmbatja e qeses tretet nё njё gotё me ujё tё ngrohtё dhe konsumohet sa ёshtё ende i vakёt.
Tё rriturit dhe adoleshentёt mbi 15 vjeç duhet tё pёrdorin njё qese tre herё nё ditё me interval kohor prej tё paktёn 4 orё midis dozave. Doza maksimale ditore ёshtё 3 qese.

Diabetikёt

Gripoflex nuk pёrmban sheqer dhe mund tё pёrdoret nga personat diabetikё!

Pёrmban

Paracetamol - 750 mg

Analgjezik dhe antipiretik me efekt tё lehtё anti-inflamator. Lehtёson dhembjen dhe ul temperaturёn.

Acid Askorbik - 70 mg

Vitamina C. Redukton pёrshkrueshmёrinё e kapilarёve, pёrmirёson mpiksjen e gjakut. Nxit rigjenerimin nervor dhe sintezёn e kortikosteroidёve.

Fenilefrinё hidroklorid - 10 mg

Simpatomimetik. Nё doza terapeutike ka efekt mbizotёrues α-adrenergjik dhe nuk ndikon nё Sistemin Nervor Qёndror. Ngushton enёt e gjakut, ul edemёn e mukozave dhe lehtёson frymёmarrjen pёrmes hundёs.

Udhёzime

Efekt i kombinuar kundёr dhembjes dhe temperaturёs. Largon shpejt simptomat e gripit, ftohjes dhe inflamacionin e rrugёve tё sipёrme tё frymёmarrjes, pёrfshirё dhembjen e kokёs dhe trupit, temperaturёn, bllokimin e hundёve dhe sinuseve, tёshtimave dhe sekrecionet e hundёve.

Si vepron?

Trajtimi duhet filluar sa mё shpejt, prej shfaqjes sё simptomave tё para tё sёmundjes. Pёrmbatja e qeses tretet nё njё gotё me ujё tё ngrohtё dhe konsumohet sa ёshtё ende i vakёt.
Tё rriturit dhe adoleshentёt mbi 15 vjeç duhet tё pёrdorin njё qese tre herё nё ditё me interval kohor prej tё paktёn 4 orё midis dozave. Doza maksimale ditore ёshtё 3 qese.

Diabetikёt

Gripoflex nuk pёrmban sheqer dhe mund tё pёrdoret nga personat diabetikё!

Pёrmban

Paracetamol - 750 mg

Analgjezik dhe antipiretik me efekt tё lehtё anti-inflamator. Lehtёson dhembjen dhe ul temperaturёn.

Acid Askorbik - 70 mg

Vitamina C. Redukton pёrshkrueshmёrinё e kapilarёve, pёrmirёson mpiksjen e gjakut. Nxit rigjenerimin nervor dhe sintezёn e kortikosteroidёve.

Fenilefrinё hidroklorid - 10 mg

Simpatomimetik. Nё doza terapeutike ka efekt mbizotёrues α-adrenergjik dhe nuk ndikon nё Sistemin Nervor Qёndror. Ngushton enёt e gjakut, ul edemёn e mukozave dhe lehtёson frymёmarrjen pёrmes hundёs.

Udhёzime

Lexoni me kujdes udhёzimet pёrpara pёrdorimit. Kёshillohuni me mjekun ose farmacistin tuaj rreth pёrdorimit tё barnave.