Zgjidhje e shpejtё kundёr temperaturёs, ftohjes dhe gripit

Largon simptomat e ftohjes dhe gripit

Efekt i kombinuar kundёr dhembjes dhe temperaturёs. Largon shpejt simptomat e gripit, ftohjes dhe inflamacionin e rrugёve tё sipёrme tё frymёmarrjes, pёrfshirё dhembjen e kokёs dhe trupit, temperaturёn, bllokimin e hundёve dhe sinuseve, tёshtimave dhe sekrecionet e hundёve.


Simptomat e gripit

Rinit

Kollё

Temperaturё

Dhembje

Dobёsi